Letní nabídka

Nevíte kam vyrazit na víkend nebo v průběhu týdne během letních prázdnin? Nemáte čas na týdenní letní dovolenou?  Nelámejte si hlavu, užijte si u nás letní víkendové pobyty a relaxační pobyty v průběhu týdne a odpočiňte si pár dnů v lázních Luhačovice.

lázeňský HOTEL VILA ANTOANETA

Víkendové pobyty jsou oblíbenou formou kratší letní dovolené. Na své si přijdou i rodiče s dětmi, kteří ocení úžasné vodní relaxační centrum a dětské hřiště v hotelové zahradě.

LUXURY SPA & WELLNESS VILA VALAŠKA

Máte rádi své soukromí a hledáte vhodný hotel pro letní dovolenou? Ubytujte se ve VILE VALAŠKA, kde nabízíme pouze 9 stylových apartmánů od arch. Dušana Jurkoviče.

Víkendový pobyt

VILA VALAŠKA Luhačovice

Ubytování na 2 noci, polopenze, 2 lázeňské procedury, volný vstup do vodního relax centra.

Hledáte stylové a klidné místo na víkend? Přijeďte do hotelu VILA VALAŠKA od slovenského arch. Dušana Jurkoviče, který se nachází nedaleko lázeňské kolonády a parku.

-15%
6 590 Kč
od 5 602 Kč / 2 noci / os.

Prodloužený víkend

VILA VALAŠKA Luhačovice

Ubytování na 3 noci, polopenze, 3 lázeňské procedury, volný vstup do vodního relax centra.

Dopřejte si prodloužený víkend v lázních Luhačovice a bydlete v hotelu Luxury Spa & Wellness VILA VALAŠKA od známého slovenského architekta Dušana Jurkoviče, kde nabízíme pouze 9 stylových apartmánů.

-15%
9 885 Kč
od 8 403 Kč / 3 noci / os.

Týden pro zdraví

VILA VALAŠKA Luhačovice

Ubytování na 7 nocí, plná penze, kredit 3 360 Kč na vstupní vyšetření a lázeňské procedury, volný vstup do vodního relax centra.

Týdenní lázeňský pobyt s individuálním léčebným programem stanoveným lázeňským lékařem na základě Vašeho zdravotního stavu. Pečujte o své zdraví ve VILE VALAŠKA a zažijte uzdravující sílu lázní Luhačovice.

-10%
20 440 Kč
od 18 396 Kč / 7 nocí / os.